Saturday 25 Sep 2021
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Baze de date Facebook

Tocmai ce ai lansat o afacere, dar nu au nici o idee cum sa raspandesti vestea, Facebook este raspunsul. Prin utilizarea Facebook, vei putea sa ajungi la potentiali clienti, sa menti loialitatea lor si sa ii tii la curent cu noutatile afacerii tale.

Iata cateva strategii pentru construirea si mentinerea unei baze de date solide de potentiali clienti pentru afacerea ta pe Facebook.

Read more: Baze de date Facebook

Profil, pagina sau grup?

Reteaua de socializare Facebook este unul dintre fenomenele secolului 21. Reteaua  a castigat un numar mare de adepti, numarul de utilizatori fiind in crestere de la luna la luna.

Daca doresti expunere in mediul online pentru afacerea ta, Facebook este unul dintre cele mai bune locuri pentru a obtine acest lucru. Acest articol doreste sa lamureasca prima intrebare care apare atunci cand vrei sa setezi un cont Facebook pentru o afacerea: profil, pagina sau grup? 

Read more: Profil, pagina sau grup?

Social Media

Social media marketing este una dintre strategiile de marketing cele mai noi si mai eficiente pentru intreprinderile mici astazi. Site-uri precum Facebook, Twitter si LinkedIn au creat noi omodalitati de a interactiona social online, acestea creand noi oportunitati pentru intreprinderile mici de a interactiona cu consumatorii. Mai jos veti gasi trei sfaturi pentru a obtine rezultate cat mai bune utilizand social media marketing.

Read more: Social Media